Rehabilitacio façanes, edificis,restauració, treballs verticals | Empresa
21059
page,page-id-21059,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_transparency,vertical_menu_transparency_on,select-theme-ver-2.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive

Fundada el 2007 per professionals d’experiència reconeguda en el sector, 4ARK ha estat pionera en el desenvolupament de tècniques de treball vertical i de restauració de patrimoni. L’empresa s’ha consolidat gràcies a la solvència i l’alt nivell de les seves obres, la qual cosa li ha permès projectar-se cap al futur amb la voluntat de liderar el sector de la rehabilitació i ampliar les seves capacitats i serveis.

 

 

banner2_EMPRESA

VERSATILITAT

 

En l’àmbit de la rehabilitació i la restauració d’edificis urbans i de patrimoni històric emprem diferents tècniques d’accés, com ara sistemes de treball vertical o mètodes tradicionals com bastides, amb l’objectiu d’oferir i aplicar la solució constructiva més apropiada. La utilització del procediment més adequat per a cada intervenció ens permet garantir un servei ràpid, flexible i econòmic, tant en obres de gran envergadura com en intervencions puntuals.

.

EMPRESA_03

GARANTIES

 

Som socis dels gremis de constructors de les províncies on desenvolupem la nostra activitat.

.

 

Tots els clients que ho sol·licitin tenen a la seva disposició la següent documentació:

-Identificació empresarial REA (Registre d’Empreses Autoritzades)

-Assegurances de construcció de responsabilitat civil (Plus Ultra Seguros)

-Assegurança tot risc construcció (Nationale Suisse)

-Prevenció de Riscos Laborals (Quirón Prevención S.L.O)

-Classificació Empresarial

EMPRESA_07

 

 

 

 

EL VALOR D’UN EQUIP

 

Disposem d’un equip de professionalitat contrastada en les seves respectives àrees. Els nostres operaris, responsables i implicats tenen una àmplia formació en seguretat laboral. L’equip tècnic, integrat per arquitectes, arquitectes tècnics i enginyers ens permet aportar una gran professionalitat a la nostra feina en els departaments d’obra i estudis.

 

 

 

Vols donar un cop d’ull a algunes de les nostres obres més representatives?