Rehabilitacio façanes, edificis,restauració, treballs verticals | Serveis
20439
page,page-id-20439,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_transparency,vertical_menu_transparency_on,select-theme-ver-2.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive

Construcció i Rehabilitació 4ARK diversifica els seus àmbits d’acció en quatre àrees: Rehabilitació i restauració, interiorisme, diagnosi i manteniment.

Així mateix efectuem inspeccions tècniques d’edificis, gestió de projectes i llicències, i tramitació de subvencions i ajudes davant organismes oficials. Oferim la possibilitat de finançar els pressupostos de les obres sense interessos i facilitem la col·locació de lones publicitàries en ubicacions estratègiques (ajuden en el cost d’obra).

1SG

REHABILITACIÓ I RESTAURACIÓ

 

Oferim un servei qualificat gràcies a un equip *pluridisciplinar, altament professional i experimentat. Les nostres intervencions abasten la rehabilitació integral d’edificis, la restauració de patrimoni arquitectònic, els reforços estructurals, la retirada de fibrociment, etc.

Ver más

INTERIORISME

 

El nostre departament d’interiorisme claus en mà planeja i executa projectes d’espais tant públics com a privats: locals, vestíbuls o habitatges. Sempre atents a les últimes tendències, amb propostes innovadores i incloent instal·lacions de domòtica.

Ver más
2SG
3SG

DIAGNOSI

 

Efectuem informes detallats per avaluar patologies, inspeccions amb tècniques verticals, cales d’edificis així com actuacions en zones amb perill de despreniments.

Ver más

MANTENIMENT

 

Des d’aquesta divisió realitzem manteniments preventius i correctors en edificis, proteccions en zones de difícil accés, instal·lacions i neteges de façanes.

Ver más
4SG