4 ARK GRAN VIA 684retall

 

 

4ARK neix amb la voluntat d´aplicar solucions intel·ligents a la rehabilitació d´edificis. Els seus fundadors, amb una amplia experiència en el sector, han apostat decididament per oferir un servei adaptat a les necessitats dels clients, essent pioners en el desenvolupament de la tècnica de treballs verticals.Al llarg dels anys 4ARK ha anat creixent, ampliant les seves capacitats. La serietat i professionalitat demostrada ha portat a una ràpida consolidació i expansió de l´empresa avalada per la satisfacció dels nostres clients que ens permet projectar-nos cap el futur com una empresa sòlida i preparada per liderar el sector de la rehabilitació
 
4ARK_OFICINES2
 
 

COM TREBALLEM

 

4ARK_COM TREBALLEM

 
4ARK es una empresa de serveis i manteniment d´edificis urbans o monumentals que utilitza les diferents tècniques d´accés com sistemes de treballs verticals o tradicionals com les bastides per oferir i aplicar la solució constructiva més adecuada.
La utilització indistinta dels diferents mètodes d’accés permet oferir una amplia varietat de serveis que de forma ràpida, flexible, econòmica i segura dóna solucions des de treballs de gran envergadura fins a intervencions puntuals.
4ARK disposa d’un equip professional amb llarga experiència en diferents àrees de treball. Operaris responsables i amb amplia formació en seguretat en el treball.
 
 

GARANTIES

 

4ARK_GARANTIES

 
4ARK compleix amb la prevenció de riscos laborals segons la llei de prevenció de riscos laborals del 31/ 1995, amb la implantació d´un sistema de prevenció contractat amb l´empresa.
4ARK és soci del Gremi de Constructors de Barcelona.
4ark es troba inscrit en el Registre d´empreses acreditades (REA) que compleixen els requisits de capacitat i de qualitat en la prevenció de riscoslaborals.
4ARK posa a disposició de tots els clients que ho sol·licitin la següent documentació:
– Vigilància de la salud.
– Evaluació de riscos i plans de seguretat.
Utilitzem materials amb màximes garanties con només poden oferir marques reconegudes com SIKA, PROCOLOR, WEBER, MAPEI.