Rehabilitacio façanes, edificis,restauració, treballs verticals | REBUILD, Congrés Nacional d’Arquitectura Avançada i Construcció 4.0
21235
single,single-post,postid-21235,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_transparency,vertical_menu_transparency_on,select-theme-ver-2.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive
IMG_5085

REBUILD, Congrés Nacional d’Arquitectura Avançada i Construcció 4.0

La passada setmana va tenir lloc a Barcelona, ​​REBUILD, el Congrés Nacional d’Arquitectura Avançada i Construcció 4.0, un espai on descobrir nous materials, les darreres tecnologies emergents i els sistemes constructius més innovadors. Una cita ineludible per al professional que vol impulsar la seva activitat al major nivell de competitivitat i innovació. I nosaltres no podíem faltar.

La temàtica impartida va ser com dissenyar i construir nous espais amb realitat virtual; el nou codi tècnic d’edificació; 3D i fabricació aditiva aplicada a la rehabilitació; El Iot en la gestió d’edifici; BIM, aplicacions i plataformes cloud; Eficiència Energètica en Habitatges i Edificis o nous perfils i capacitació professional per a un renovat sector, són alguns dels temes que inspiraran als nostres professionals en el Congrés Nacional d’Arquitectura Avançada i Construcció 4.0.

Les xifres de Rebuild són:

– 180 firmes expositores

– 9.128 visitants professionals

– +250 innovacions presentades

– 293 experts internacionals

– 121 conferències

IMG_5081 IMG_5083 IMG_5085 IMG_5087 IMG_5088 IMG_5101 IMG_5104

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.