Rehabilitacion fachadas, edificios, restauración |
20814
home,page,page-id-20814,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_transparency,vertical_menu_transparency_on,select-theme-ver-2.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive

QUALITAT PER PRINCIPIS

 

Construcció i  Rehabilitació 4ARK  és una empresa formada per tècnics i professionals especialitzats en la rehabilitació, la restauració, els reforcos estructurals, l’eficiència energètica i el manteniment integral d’edificis.

 

La qualitat és el nostre valor fundacional. Un principi essencial i irrenunciable. La nostra meta: la satisfacció total dels clients. Per aconseguir els nostres objectius, posem a la seva disposició una actitud proactiva, una estructura dinàmica i un enfocament creatiu que aporti solucions intel·ligents.

 


 

ELS NOSTRES SERVEIS

 

servicios_imatges_ca_01 servicios_imatges_ca_02 servicios_imatges_ca_03 servicios_imatges_ca_04

 

Com a serveis addicionals  i complementaris: Inspeccions tècniques d’edificis. Gestió de projectes i llicències. Tramitació de subvencions i ajudes davant organismes oficials. Facilitem la col·locació de lones publicitàries en ubicacions estratègiques (ajuden en el cost d’obra).

Oferim la possibilitat de finançar els pressupostos de l’obra sense interessos.

Vols donar un cop d’ull a algunes de les nostres obres més representatives?

PRESENT I FUTUR

 

 

La confiança dels nostres clients ens ha permès afrontar un creixement sostingut i ampliar els serveis que oferim, sempre basats en els nostres principis i valors de qualitat total i servei excel·lent.

flor

AMB SEGURETAT, HO ACONSEGUIREM

 


 

Us informem que 4ARK  reprèn la seva activitat  a l’empara  del criteri establert al BOE del 12 d’abril i l’ordre SND/340/2020.

 

4ARK  vol oferir, en aquesta nova etapa que encetem, el millor servei vetllant sempre per la protecció i salut dels nostres clients i treballadors, adoptant totes les mesures dictades per les autoritats sanitàries per aconseguir-ho.  Per això, no escatimarem esforços ni recursos per garantir-vos la qualitat i tranquil·litat que mereixeu.

 


 

Us detallem LES PRINCIPALS MESURES QUE HEM IMPLEMENTAT:

1pictos
2pictos
3pictos
Realització de tests ràpids de Coronavirus SARS COV-2 a tots els treballadors i col·laboradors de l’empresa presents a les obres.
Sectorització de les zones de treball. Proteccions i aïllaments de les zones comunes i/o interiors d’habitatges.
Obligació per part de tots els treballadors de dur equips de protecció individual.
1pictos
2pictos
3pictos
Establiment d’una distància mínima de dos metres entre treballadors i entre aquests i el potencial públic o residents.
Subministrament a  l’obra d’una farmaciola amb material sensible a Covid-19: guants, mascaretes, gel desinfectant.
Neteja i desinfecció diària de les zones comunes.

 

La nostra estructura i flexibilitat ens permetrà, amb la màxima celeritat,  modificar aquestes normes o adoptar-ne de noves, sempre seguint els criteris de les autoritats sanitàries.

Si voleu ampliar informació sobre aquestes mesures, contacteu si us plau amb nosaltres.

 

Amb prudència, seguretat i rigor, seguim al vostre costat.