Rehabilitacion fachadas, edificios, restauración |
20336
home,page,page-id-20336,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive

QUALITAT PER PRINCIPIS

 

Construcció i  Rehabilitació 4ARK  és una empresa formada per tècnics i professionals especialitzats en la rehabilitació, la restauració, els reforcos estructurals, l’eficiència energètica i el manteniment integral d’edificis.

 

La qualitat és el nostre valor fundacional. Un principi essencial i irrenunciable. La nostra meta: la satisfacció total dels clients. Per aconseguir els nostres objectius, posem a la seva disposició una actitud proactiva, una estructura dinàmica i un enfocament creatiu que aporti solucions intel·ligents.

 


 

ELS NOSTRES SERVEIS

 

servicios_imatges_ca_01 servicios_imatges_ca_02 servicios_imatges_ca_03 servicios_imatges_ca_04

 

Com a serveis addicionals  i complementaris: Inspeccions tècniques d’edificis. Gestió de projectes i llicències. Tramitació de subvencions i ajudes davant organismes oficials. Facilitem la col·locació de lones publicitàries en ubicacions estratègiques (ajuden en el cost d’obra).

Oferim la possibilitat de finançar els pressupostos de l’obra sense interessos.

¿Deseas dar un vistazo a algunas de nuestras obras más representativas?

PRESENTE Y FUTURO

 

La confianza de nuestros clientes nos ha permitido afrontar un crecimiento sostenido y ampliar los servicios que ofrecemos, siempre basados en nuestros principios y valores de calidad total y servicio excelente.